Godt nyttår, lesere av Berlevaagnytt

Vi er kommet til årets siste dag, og året vi har vært gjennom kan jo sies å ha bydd på en del utfordringer, på godt og vondt. Nyhetsbildet har vært preget av Covid-19, Donald Trump, krabbebruk med mere.

Hydrogen har vært på alles lepper i året som gikk, og fortsettelsen følger nok inn i 2021 da trinn 2 på Raggo skal settes opp, pilotprosjekt hydrogen settes i gang, nybassenget skal åpne og nye trimpoeng, perleturer og andre aktivitetsskapende arrangementer friste Berlevågingene til å bli (enda) mere aktiv.

Rett over nyttår skal første vaksinedose settes i Berlevåg og vi gjør som andre media, vi stiller opp å livestreamer det, om alt går som planlagt.

Når vi snakke livestreaming. Berlevaagnytt har hatt et særdeles aktivt år på den fronten, med flere kommunestyremøter, havnemøter, infomøter og gudstjenester. Mye pga av Coronaen har innført kraftige begrensinger på hvor mye folk som kan samles på en plass til en hver tid, selv i lille (store) Berlevåg.

Vi satser på å fortsette i samme baner inn i 2021, og håper de som arrangerer, og ønsker direktesendinger fra arrangement, tar kontakt også i det nye året, så vi får ut mere fra nyhetsbildet i Berlevåg.

Takk til alle som har støttet opp om Berlevaagnytt i året som gikk, med annonser, sponsorstøtte, bilder, artikler og tips. Det er på grunn av slike som Dere vi er her, og vi ønsker Dere alle med inn i 2021.

GODT NYTT ÅR, hilsen Arnt Eirik Hansen, Berlevågnytt.