Strømmet gudstjeneste

Førstkommende søndag 10. januar kl. 11.00 er det gudstjeneste i Berlevåg kirke. Den blir ledet av vikarprest Kristin Fæhn, som har sin siste oppgave i vår menighet i denne omgang. Musikalsk ledelse er ved organist Sigbjørn Solvang.

Dette er i utgangspunktet en åpen gudstjeneste, men de siste koronarestriksjonene gjør at antallet som kan være til stede er svært begrenset, derfor vil den bli strømmet via Facebook. Hvis du ønsker å være til stede er det anbefalt at du tar kontakt med kirkevergen på 45879980, for å sikre deg plass.

Det vil være nattverd og offeret går til Changemaker (se link under). Du kan støtte dette eller annet via vårt vippsnummer: 106259. Vi er takknemlige for alle bidrag.

Hilsen
Berlevåg menighet

https://www.changemaker.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.