Stenging av scooterløyper

Berlevåg kommune har etter en lange diskusjoner denne uken med reindriftsnæringen og fylkesmannen besluttet å stenge deler av løypenettet tidligere i år pga. en usedvanlig mild høst og vinter.

Reinsdyr

Løypene som stenges først, fredag 14.04, er Kongsfjorddalen og Gulgo siden det allerede er begynt å komme rein på beite og forventes begynne kalve tidligere enn normalt.

Det beklages så mye siden det krasjer med påsken men håper folk har forståelse for dette,  men trøster med at én løype blir stående åpen ut sesongen og det er Moldvik/Kvitnes.

Ett oppdatert løypekart for påsken er lagt ut på Fylkesmannen.no og vi her på  Berlevågnytt.com har lagt ut linken i vårt linkarkiv .

Siste nytt 02.04.06 kl 00:45 Smile
I beste mening tok Berlevaagnytt.Com tak i det faktum at det var 1. april i går, og fikk snekret sammen en nyhetssak som forhåpentligvis satte noen litt ut ett øyeblikk iallefall.

Over 60 var inne å leste nyheten og nesten 20 kom så langt at de også klikket på linken som skulle vise det oppdaterte kartet for påsken. Det som ventet dem som klikket på denne linken fikk altså opp dette vinduet med en liten henvisning til dagens spøk. Det ene innlegget i gjesteboken med henvisning til årets aprilspøk ble midlertidig tatt bort fra gjesteboken, men er nå tilbake.

Berlevaagnytt.Com vil benytte anledningen til å takke Espen Jensen for ide og tekst til årets aprilspøk Innocent