Lånte bil og kjørte utfor veien

Det kunne ha gått riktig ille med mannen i 80 årene fra Båtsfjord som natt til Påskeaften, stjal en bil og kjørte ut av veien. Bilen ble totalvrak, men mannen kunne hoppe tettfot ut kun med lettere skader.

 

 

Bare flaks gjorde at vedkommende kunne klatre ut med kun lettere skader 

 

Svein Erik Jakobsen ved Politiets operativsentral i Kirkenes, kunne fortelle at de hadde fått tips fra en forbipasserende klokken 04.41 på natten, om utforkjøringen. Det ble ganske raskt konstatert hvem som hadde tatt bilen, som hadde stått parkert utenfor eiendommen, til bilens eier. Bilen, en eldre Mercedes Benz, hadde vedkommende tatt inne i sentrum av Berlevåg. Mens selve ulykken skjedde ca. fire kilometer utenfor, like ved Kjølnes Fyr.

 

Ulykken skjedde på en rett strekning ved Kjølnes 

 

Ikke sertifikat

Jakobsen kunne fortelle at de raskt hadde pågrepet vedkommende i egen bopel og tatt ham inn for blodprøve. Det er mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand, i tillegg til at vedkommende ikke har sertifikat. Han innrømmet da også de faktiske forhold på stedet. Vi prøvde å få en uttalelse fra eieren av bilen. Men vedkommende som ønsket å være anonym, ville ikke uttale seg i saken. 

 

Bilen har gått rundt et par ganger, før den stoppet 

 

Som man kan se er bilen nå totalvrak 

 

Flaks for føreren at det var en solid bil