Fant flaskepost i fjæra

Lill Jacobsen stusset litt når hun fant en vinflaske i fjæra like ved flyplassen i Berlevåg, sist torsdag den tyvende.

Når hun prøvde å åpne flasken satt korken så godt, at hun måtte knuse den. Innholdet viste seg å være en konvolutt og inni den lå et postkort og to amerikanske endollar sedler. På kortet stod det på engelsk "Hei! Når du åpner denne flasken og leser dette kortet. Vær så snill å sende meg et brev, med hvor du fant den." Som avsender stod Ron Mackey, fra Frankfort Illinois, USA. Dato for avsendelse var 22. april 2004, altså nesten nøyaktig to år før Lill fant den i fjæra.

Kortet og pengene lå inni en konvolutt fra det amerikanske cruiseselskapet "Holland American Cruiselines" Noe som tilsier at vedkommede har vært ombord i en av båtene til dette selskapet. Men det er ikke godt å si hvilken, siden de har båter over hele verden. Lill sier at når hun får tid, skal sende brev til avsenderen og forklare hvor hun fant flaskeposten. Vi håper å få høre mer om hva som skjer videre.

 

På bildet kan man se kortet, pengene og konvolutten som var inne i flasken