Lisenskurs BMK

Lørdag 29.04 ble det avholdt lisenskurs for motocross/atv i Berlevåg. Berlevåg Motorklubb’s leder Jarmo Finnestrand har tatt de nødvendige kurs for å bli instruktør, så nå kan altså lisenskurs holdes lokalt, og det er altså ingenting i veien for at fremtidige kurs med deltagere fra f.eks Båtsfjord også avholdes her om det er interesse.

Høylytte diskusjoner rundt bordetTidenes første lisenskurs for motocross ble lørdag avholdt på kommunestyresalen. 10 stk av Berlevåg Motorklubb’s medlemmer deltok på denne runden, som er et obligatorisk kurs for de som vil drive med motorsport.

Berlevåg Motorklubb ble offisiellt startet i 2004 da ett gjeng dro i gang aktiviteten i området som ble viet motorsport allerede i 1995.

På bildet kan vi se at disse var med:
Jarmo  Finnestrand(kursinstr) og Cathrine(bak Jarmo), Tom Jensen og Johannes, Espen Jensen, Steffen Bangsund, Robin Johansen og Yngve Knutsen. I tillegg på kurset var Tine S. Bangsund og Arnt Eirik Hansen(fotografen)

Medlemmene ivrer nok etter å starte opp en ny sesong men som bilder på Quadxforumet viser så er det litt fuktig enda på området.

Jarmo kan fortelle og berolige alle som ikke fikk anledning å være med denne helgen, kanskje pga. en av de mange andre aktiviteter denne helgen, at iallefall ett kurs til vil bli holdt for å at alle skal få de nødvendige lisenser i orden.