Campingvogn på tur

Lørdag ettermiddag opplevde en billist i Berlevåg at campingvognen han hadde på slep hadde helt andre planer enn han selv.

Camingvogn i hagenOdd Rolf "Bror" Ingebrigtsen fikk seg en aldri så liten overraskelse når han knapt noen timer etter å ha fått opp hagegjerdet sitt opplever å få en campingvogn på avveie inn i hagen. Til alt hell skjedde uhellet på en rett strekke og ingen barn eller voksne var i nærheten da vognen tok turen gjennom gjerdet og stoppet 1 meter før veggen.

Berlevaagnytt.Com var en av de første til stedet og kunne da se at skaden kunne vært mye større om bare camingvognen hadde skjært ut 50 cm før til høyre, da den ville ha truffet lyktestolpen som står der.

Gjerdet til  Ingebrigtsen fikk trasig medfart og er knapt brukbar til annet enn opptenningsved det stykket som fikk besøk av vognen.

Det kom ganske raskt mange tilskuere til stedet og sammen fikk alle hjulpet til å bygge opp under vognen som sto utfor en murkant ned til hagen, og dratt vognen tilbake på veien.

Campingvogn i hagenSkadene på vognen kunne se ut som å være kun overfladiske i høyre fronten av vognen, men dette var bare det man kunne se sånn med en gang. Det var jo hard medfart gjennom gjerdet, over en 30-40cm murkant og bråstoppen så nærmere undersøkelser vil vel fastslå hvordan det gikk. 

 

 

Bildene viser øverst at vi som første til stedet ser campingvognen stå i Ingebrigtsen’s hage.

2. bildet viser hvor nært stolpen vognen var og at folk nå er begynt å komme til. 10 min senere var vognen på veien igjen og koblet til bilen.