Aerobic i nye lokaler

I uke 6 flyttet aerobicen inn i sine nye lokaler i flerbrukshuset, som forøvrig allerede hadde fått inn tannlegen i øveretasjen mens ungdomsklubben venter på møbler før de får flyttet inn nede.

(Alle foto: Oddrunn Solli)

Hver mandag og torsdag har de trening i nye og flotte lokaler, langt fra betonggulv og dårlig luft som tidligere. -Vi har nå god lagringsplass, lyst og trivelig lokale med støtdempene gulv, god lyd og masser av plass til alle som vil trene i Berlevåg, forteller Linda til Berlevaagnytt.

Treningssnack

Det er tabata som er treningsformen nå, og for de som ikke har hørt om det, kan vi opplyse om at det er:

Tabata er effektiv, kort og intensiv intervall-trening. Tabata har intervaller på 20 sekunder etterfulgt av 10 sekunder pause. Disse intervallene skal gjentas totalt 8 ganger, og vil da resultere i totalt fire minutters trening. For å kjøre en hel tabata- økt setter man ofte sammen flere fireminutters intervaller for å få en hel økt. Man velger fire til fem styrkeøvelser som man kjører i intervaller og kjører en øvelse totalt 8 ganger før man bytter til neste øvelse. Man benytter øvelser der man bruker egen kroppsvekt og disse skal gjennomføres med en slik intensitet at pulsen stiger og musklene virkelig får kjørt seg!

Oddrunn og Linda klar for en ny økt tabata

Det er Linda Fredriksen og Oddrunn Solli som står for opplegget på aerobicen og de er kjempeglad for at så mange møter til treningene, som er fra 19:30- 20:30 + litt tøy og bøy etterpå. I de nye lokalene har dem masse plass, forteller dem, og har da ingen problem med å tilfredsstille krav til avstand mellom deltagerne, selv i disse spesielle tider.

Lyst og fin i nye flerbrukshuset som også etterhvert skal åpne 25-metersbassengent når koronatiltakene slipper inn arbeiderne som skal montere hev og senkebunnen i bassenget. Her vil det bli boblebad, badstue og alt med en flott utsikt utover moloåpningen for de som drømmer seg til havet når de plasker rundt

1 comment for “Aerobic i nye lokaler

  1. Gratulerer aerobic med nye lokaler.
    Og takk for oppskriften for Tabata. Jeg tror jeg fortsetter med Ciabatta. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.