Skolen stengt mandag

ORKANVARSEL!

Mandag 22. februar er det meldt vind i opp til orkan styrke i Berlevåg. Kommunens beredskapsgruppe har derfor bestemt at skolen stenges og at undervisningen gis digitalt. Vi ber elever og foresatte følge med på ytterligere informasjon fra skolen.

Berlevåg barnehage vil holde åpent som vanlig, men vi ber om at alle barn følges og hentes, og at foreldre er klar til å hente barna på kort varsel om været skulle forverre seg.

Uværet gjør at vi ber alle innbyggere ta sine forholdsregler. Løse gjenstander bør festes. Vinduer og dører bør sikres. Fjellovergangene kan stenges på kort varsel og ferdsel i naturen bør unngås. Berlevåg havn har bedt alle båteiere sørge for forsvarlig fortøyning.

Vær forsiktige! Ta vare på dere selv og hverandre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.