Påska i Berlevåg menighet

Denne påska ble litt annerledes enn vi hadde planlagt pga. ytterligere skjerpede koronaregler. Dette betyr at ingen gudstjenester blir gjennomført med besøkende til stede, men lukkede og strømmet (i opptak) via Facebook og YouTube. I tillegg satser vi på åpen kirke med strenge smitteverntiltak.

Det blir sendt to Gudtjenester denne Påsken, i opptak. Skjærtorsdag kl. 19:00 (opptak fra Kongsfjord Kapell) og Påskedag (opptak fra Berlevåg Kirke)

Vi har da følgende program:

Skjærtorsdag:
Kl. 15.00 – 17.00 er det åpent i Berlevåg kirke, hvor du kan komme innom for å sitte litt, tenne lys eller snakke litt med vikarprest Jens Lægreid.
Kl. 19.00 blir det strømmet opptak av gudstjeneste fra Kongsfjord kapell, ledet av vikarprest Jens Lægreid og musikalsk ledelse av organist Sigbjørn Solvang. Offer her går til Kongsfjord kapell (Vipps 106259).

Påskedag (søndag):
Kl. 11.00 blir det strømmet opptak av gudstjeneste fra Berlevåg kirke, ledet av vikarprest Jens Lægreid og musikalsk ledelse av organist Sigbjørn Solvang. Offer her går til Fasteaksjonen til Kirkens Nødhjelp (Vipps 106259)
Kl. 13.00 – 15.00 er det igjen åpent i Berlevåg kirke, hvor du kan komme innom for å sitte litt, tenne lys eller snakke litt med vikarprest Jens Lægreid.Vi ønsker dere alle en riktig god påske og håper dere tar godt vare på hverandre.

Hilsen
Berlevåg menighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.