TAKK! Og god påske til våre lesere

Det er påske og rolige tider i administrasjonen hos Berlevaagnytt. Trimpoeng 2021 er kommet i gang, og straks er også Perletur 2021 på kartet. Dette betyr at det bør være friluftstilbud nok for selv den mest kresne. Med koronaen hengende og treg vaksinering(?) så blir det nok utendørsaktiviteter det må satses på en tid til fremover.

Berlevaagnytt feiret 15 år i slutten av februar, og selv om storstilt festivitas ikke kunne gjennomføres (koronaen si skyld, ja), så ble vi lagt merke til og det har blitt gitt uttrykk for at vi er et medie som brukes, og ville vært savnet om vi ikke hadde eksistert, og med ønske om nye 15 år er det vel bare å brette opp ermene å gi gass.

Berlevåg Frivillighetssentral med hjemvendt Berlevåging, Ann Kristin Wensel, dro sågar i gang en spleis for å gi støtte til Berlevaagnytt og dette skulle gå til innkjøp på utstyrsfronten. Vi har en datamaskin som gikk ned for en tid siden, og det var denne som kjørte værstasjonsoftvaren også. I tillegg hadde værstasjonen som har vært med oss i bra mange år, synge på siste verset en tid, og noen funksjoner hadde sviktet, så ny sto høyt på innkjøpsplanen. Nå blir det det rom for det, og rett over påske settes dette i bestilling.

Webkamera i tårnet mistet vi også fjerntilgangen til når windowsmaskinen gikk ned, så her blir det også løsning på det lenge etterlengtede webkamera vi hadde, håper vi. Vi fikk sågar allerede samme dag som iFinnmark hadde artikkel på trykk om oss, telefon fra folk som ville bidra til å få dette på nett igjen.

Nettopp slik giverglede, ønske om å bidra, hjelp når man trenger og innsendte bidrag i form av bilder, artikler og tips, er hva som holder oss i gang. Vi har ingen planer om å skru av internettknappen, vi har ingen planer om å slutte å bidra til omtale om Berlevåg og omegn og vi har i aller høyeste grad fått ny giv til å stå på videre.

En fortsatt fin påske til alle venner, kjente og ukjente lesere av Berlevaagnytt. Husk avstand, håndvask, testing om du kommer hjem etter påskereise og ellers alt du kan for å bidra til å holde Berlevåg koronafritt fremover.

TUSEN TAKK for alle bidrag på Spleisen, Vipps og direkte overføring til Berlevaagnytts konto ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.