Byggmakker åpner allerede mandag trelastlageret. Så håper Jan Arnulf å komme kjapt etter med butikk

Jan Arnulf Berg Grefstad i Materialhandelen AS, firmaet som drifter Byggmakker i Båtsfjord, har allerede planene klare for et nytt utsalgssted i Hindberggata i fiskeværet. Det kun et halvt døgn etter at brannen slukte butikkbygget.

ÅPNER BUTIKK: I disse tomme lokalene i Hindberggata i Båtsfjord vil Byggmakker flytte inn og åpne butikk. Foto: Inge Wahl

– Jeg kan ikke uttale meg om butikken som tok fyr, om det er noe igjen å berge der, men det ser stygt ut. Trelasthallen er berget, og der håper vi å få strøm og nett allerede på mandag sånn at vi kan drive derfra. Ellers er vi også så heldige at vi har et forretningslokale i Hindberggata. Sånn det ser ut nå, vil vi åpne midlertidig butikk derfra, sier daglig leder i Materialhandelen AS, Jan Arnulf Berg Grefstad, til iFinnmark lørdag formiddag.

Det som blir den midlertidige butikken i Hindberggata, vil han åpne så snart det lar seg praktisk gjøre. Først må det utstyr og varer på plass.

Kilde: Båtsfjord, Brann | Byggmakker åpner allerede mandag trelastlageret. Så håper Jan Arnulf å komme kjapt etter med butikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.