Rød? Ja, en gang.. kanskje :-/

Rød, rosa eller oransj? Det lurer vi også på...

 

Alle de som har hatt rød bil, eller har sett en og annen rød bil kjøre forbi, vet omtrent hvordan flere av disse bruker se ut "etter noen år". Nå leites det frem gamle indianertriks for å gjøre noe med den saken.

I disse dager testet ut igjen ett eldgammelt triks(?) for å gjøre noe med falmete røde biler, og det er Daniel Sivertsen som har hentet frem kokeboken å satt i gang prosjektet. Daniel har som alle vet en lett rød(ja.. lett er rette ordet) bil som har vært plaget av falmet lakk en tid, og har nå en test på gang da tidligere forsøk med nymotens ting som poleringsmiddel og lakkrens… kanskje i omvendt rekkefølge, ikke funket mere enn én mnd så var bilen like ille igjen.

For de som har fulgt litt med i bybildet er det vel kun Dieter’s gamle Volvo som har overgått Daniel’s Toyota.

Det nye(eller gamle da) er å blande en miks av ett par hemmelige ingredienser og gjøre ett forsøk på å mette lakken med denne blandingen. Nå var Berlevaagnytts representant tilstede når forsøket ble i gangsatt, og vi må si at det så spennende ut.. spesiellt når rød spriten separerte seg fra den hemmelige miksturen i flasken, men som intet våger, intet vinner.

Vi har laget en uhøytidlig avstemming der du kan stemme på hvordan det går med eksperimentet til Daniel, og dette finner du på forsiden til høyre der undersøkelsene våre alltid er.

Vi her på Berlevaagnytt.Com ønsker selvsagt Daniel lykke til med forsøket Cool

 Daniel og den en gang røde bilen.