Berlevåg kino informerer

Etter et ganske tørt kino år så langt i det andre koronaåret så ser vi håp på at ting begynner å løsne, vi har hatt en flott barnefilm nå på 17 mai for barna og vi syntes det var flott at over 40 stykker tok seg tid til å besøke oss på en sånn dag.

Vi har fått tak i 2 filmer til som vi da kan få vist og vi starter med mandagsfilmen som blir filmen Heksene, som er en film basert på Roald Dahl’s bok med samme navn. Denne filmen kommer med norsk tale og vi gjør dette fordi filmen har 9 års aldersgrense og er tillatt for syvåringer å se sammen med foreldre og vi kjører filmen kl. 18.00. Merk at vi kjører filmen mandag fordi det er en helligdag og vi håper det passer bedre.

Videre nå i mai så får har vi også film til søndag 30 mai kl. 18, da har vi også en barnefilm som ser ut til å være bra laget og den heter Ainbo – Amazonas vokter og ser ut til å være en fartsfylt god barnefilm med norsk tale selvsagt. Filmen er tillatt for de fra 6 år og oppover, de under 6 år må ha en voksen med seg.
Vi jobber med en annen film denne dagen også, så kl. 20.00 håper vi at alt er klart for Godzilla vs Kong, I venstre hjørnet fra Japan står en fiktiv dinosaurlignende skapning skapt av radioaktiv søppel også kjent som Godzilla, i høyre hjørnestolpe står primaten Kong også kjent som King Kong og skaper seg. De møtes i en spektakulær kamp hvor verdens skjebne står på spill (Gjør ikke den alltid det ?), filmen har 12 års aldersgrense (9 år med foresatte) og orginal tale altså engelsk med norsk tekst.

Vi har også flere filmer nå i juni som vi planlegger og håper at vi får gjennomført, da kan filmer som Tom & Jerry live action film, Let him go en revengethriller med Kevin Kostner, Petter kanin en barnefilm og Escape from New York, en digitalisert remastered versjon av John Carpenters film som kom ut i 1981 med blant annet Kurt Russell i hovedrollen. Filmen har 40-års jubileum og kommer derfor ut på kino igjen, det er jo bra da kan vi som ikke var gamle nok i 1981, eller de som ikke var født, endelig få sett den der den hører hjemme… nemlig på storskjerm (kino).

Og som alltid setter vi pris på ønsker fra vårt publikum, det er tross alt dere vi kjører film for og derfor setter vi pris på å høre hva dere ønsker å se og vi vil alltid strekke oss langt for å få dekket alles behov.
Bruk gjerne filmweb.no og se på kommende filmer og husk, er vi i juni så begynner vi å se på juli/august filmer allerede så vær tidlig ute med ønsker og vi legger de på minnet.

Med dette ønsker vi dere hjertelig velkommen til kino, vi må ennå følge koronaregler men dette går nok bra.

Vennligst hilsen
Frank-Arne, Trond og Svein.

 

Mandag 24 mai kl. 18.00
Heksene
Eventyr/Komedie/Familiefilm
Aldersgrense: 9 år (6 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 44 minutter.

OBS!! Norsk tale

Søndag 30 mai kl. 18.00
Ainbo – Amazonas vokter
Eventyr/Animert/Komedie/familiefilm
Aldersgrense: 6 år (Tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 25 minutter.
Filmen har norsk tale.
Søndag 30 mai kl. 20.00
Godzilla vs Kong
Action/Sci-Fi/Thriller
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 53 min.
Filmen har engelsk tale/norsk tekst.