FORTSATT INGEN KORONASMITTE I BERLEVÅG

Berlevaagnytt har fått opplysning om at disse tre smittede ikke er i Berlevåg men sitter i karantene der de ble testet.

Disse er folkeregistrert i Berlevåg, derfor disse kommer som smittet på statistikken for Berlevåg.Viktigheten av AVSTAND påpekes igjen og selvsagt andre smitteverntiltak opprettholdes.

Berlevåg kommune skriver:

Årvåkne innbyggere har lest på nettsidene til Verdens Gang at det er registrert 3 smittede personer i Berlevåg. Dette stemmer heldigvis ikke. Kommunelegen bekrefter at vi så langt ikke har hatt en eneste positiv test i Berlevåg. Forklaringen på VGs oversikt må være at denne inkluderer personer som er folkeregistrert i Berlevåg, men som er bosatt andre steder.


Smittesituasjonen i Hammerfest og enkelte andre steder er dramatisk og minner oss på viktigheten av å vise forsiktighet i sosial kontakt med andre. For alle som kommer fra smitteutsatte områder er vår sterke oppfordring at man lar seg teste ved ankomst og at man holder seg i karantene inntil negativt testresultat foreligger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.