Utdeling av eksamensbevis

Tre ansatte på Lerøy Norway Seafoods i Berlevåg har bestått eksamen.

I dag overrakte oppvekstsjef Ulf T. Alexandersen prøvebevis for bestått eksamen i norsk og samfunnsfag for tre tilsatte på Lerøy i Berlevåg. Daglig leder, Frank Arne Hansen, spanderte kaker på de ansatte. Hansen synes det er flott at de tre nå behersker grunnleggende norsk og har fått økt sine kunnskaper om Norge, i likhet med 20 andre som også avla eksamen i mars. Både Hansen og oppvekstsjefen påpekte viktigheten av språkkunnskaper i forhold til produksjon og integrering.

Berlevåg kommune og Lerøy ser viktigheten av å ha et lokalt tilbud i voksenopplæring. Oppvekstsjefen sier det vil komme mer informasjon om oppstart til høsten, senere. Voksenopplæringen håper at flere ansatte på Lerøy vil delta, men ønsker samtidig å benytte muligheten til å invitere andre, som jobber for andre firmaer i Berlevåg, til også ta utdanning i norsk og samfunnsfag.

Svetlana Eriksen (Russland) var ikke til stede, og prøvebevis ble mottatt av kollega, Layma Berankite.

Lærer på Voksenopplæringen, Ellen M. Samuelsen sender også sine gratulasjoner.

Fra venstre: Tatiana Lichaeva (Russland), Vaida Raslaviciene (Litauen), Layma Berankite (Russland), Daglig leder, Frank Arne Hansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.