Mesternes mester kåret i Berlevåg

Lørdags formiddag var elevene ved ungdomskolen i Berlevåg samlet i idrettshallen, for å finne ut hvem som skulle bli skolens første Mesternes mester i historien. I løpet mange øvelser både som lag og individuelt, ble det til slutt blått lag som skulle kjempe i finalen.

Første lag frem og tilbake i hallen, kun ved hjelp av to matter. Tramp I gulvet=rykk tilbake til start

Foran et publikum bestående av først og fremst familie og venner, var det fire lag med til sammen 23 elever som først kjempet som lag, i øvelser som blant annet «tyrkisk straffe», «flip the bottle», papirfly, henge i ribbeveggen og ikke minst 90-gradern. I sistnevnte øvelse kom en av de mest imponerende prestasjonene, når Mathea Efraimsen holdt posisjonen i over fem minutter.

Kim’s lek. Her gjelder det å huske gjenstandene på gulvet (foto: Ulf Alexandersen)
90 grader.. En smertefull opplevelse til tider (foto: Ulf Alexandersen)
Her heng vi så lenge vi må

Det hele var delt i to omganger, med lagstafetter i forkant av disse. I den første skulle lagene flytte seg frem og tilbake over idrettshallen ved hjelp av to matter og i den andre skulle de både løpe fremover og bakover, i tillegg til krype og hinke. Alt dette ble veldig severdig for publikum, som så ut til å kose seg.

Lange matter og forsøke å ta seg fra enesiden og tilbake…fortest mulig (foto: Ulf Alexandersen)

Denne konkurransen var også en del av den offisielle avslutningen for prosjektet «Brotherhood & Sisterhood» for elevene på ungdomsskolen.

Foto: Ulf Alexandersen

Tilbake til kåringen av Mesternes mester på lørdag, så var det altså det blå laget som kunne kjempe i finalen om denne individuelle tittelen. Her skulle de gjennom tre øvelser, som var spising av lakrissnøre, Kims lek og til slutt å holde en ball med strake armer lengst mulig. Etter en jevn kamp, var det til slutt Oskar Løkka Hansen som tok seieren og tittelen som Mesternes mester.

Å holde en ball på strake armer innbyr til intens smerte og psykisk utholdenhet (foto: Ulf Alexandersen)

Til slutt hadde de fest på skolen for å feire prosjektet og konkurransen med god mat og drikke. Vi i Berlevaagnytt gratulerer vinneren og takker for godt over to timer med utrolig god underholdning, og ser frem til en eventuell ny konkurranse neste år.

Mesternes mester 2021, Oscar 👏🏻 (foto: Daniel Sivertsen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.