Småguttene imponerte

Om det gikk dårlig for seniorene i dag, gikk det dertil bedre for småguttene.

De kunne gå av banen med hele 4-0 i lomma over Norild 3, i en kamp de styrte totalt fra start til slutt. De skåret to mål i hver omgang og så seg aldri tilbake.

Etter å ha misset på et par store sjanser, kunne de tidlig senke skuldrene, etter at Dennis Amundsen satte ballen i mål til 1-0. Deretter var det Martin Nygård som fikk sjansen til å doble ledelsen. Etter pause var Chris Ove Olsen frempå to ganger. Det siste målet var en riktig perle av et langskudd.

Nå skal det sies at Norild-guttene spilte sin andre kamp for dagen, etter et besøk i Båtsfjord tidligere. Likevel bør nok guttene og trener Rune Haugseth, være meget fornøyd med måten seieren ble sikret.

Her ser vi nykommer Hans Martin Hammer (Sønn av nypresten) klarere ballen fra en av Norild-spillerne