Servicesamarbeid med Berlevåg Kommune

Berlevåg kommune og Skatteetaten i Finnmark har inngått en avtale om servicesamarbeid fra 1. september 2006. Det praktiske servicesamarbeidet tar skatteoppkreverkontoret i kommunen seg av. Tidligere har Skatteetaten hatt et samarbeid med trygdeetaten, denne avtalen opphørte 31. august og vil i all hovedsak videreføres i den nye avtalen med kommunen.
2006-08-30 Bjarne Mjelde (Berlevåg kommune)

Skatteetaten har inngått servicesamarbeid med Berlevåg kommune fra 1. septemberBerlevåg kommune og Skatteetaten i Finnmark har inngått en avtale om servicesamarbeid fra 1. september 2006. Det praktiske servicesamarbeidet tar skatteoppkreverkontoret i kommunen seg av. Tidligere har Skatteetaten hatt et samarbeid med trygdeetaten, denne avtalen opphørte 31. august og vil i all hovedsak videreføres i den nye avtalen med kommunen.Skatteetaten i Finnmark er svært glade for avtalen som er inngått med kommunen etter at samarbeidet med trygdeetaten opphørte. Samarbeidet med trygdeetaten har foregått en del år etter at Skatteetaten ikke lengere hadde egne ansatte i Berlevåg. Formålet med en slik serviceavtale, er å gi innbyggerrne i kommunen bedre service på enkelte områder som et likningskontor vanligvis yter ved egne kontor. Erfaringene så langt har vært positive, men en slik løsning vil aldri være en fullgod løsning i forhold til et bemannet likningskontor.

Skatteetaten har ellers en veilednings- og servicetelefon (81581811) som er betjent mandag til fredag – kl. 08.00 – 15.30 og selvsagt internettsider (www.skatteetaten.no). På disse sidene kan du døgnet rundt finne opplysninger, regelverk og også få utført en rekke tjenester sånn som; melde flytting, få kopi av skattekortet, endre skattekort, laste ned nødvendig skjema.

Les mere her