NB! Viktig informasjon til alle fiskere

På grunn av situasjonen med sesongens laksebestand er det svært viktig at alle fiskere leverer fangstoppgavene inn fortløpende etter endt fiskedøgn.
Dette gjelder også fiskere med sesongkort, og særlig i Sone 2 er det flere sesongkort der det bes om å få inn fangstrapportene for perioden etter midtsesongevalueringen.

Send tekstmelding til vakta 90891950 med korteiers navn og kortnummeret (står nederst til høyre på fiskekortet) i tillegg til eventuelle fangster. Du kan også stikke innom vakta eller legge skrive på et ark og legge i postkassa ved vakthytta.

BJFF vurderer fortløpende situasjonen med laksebestanden med videotelling og drivtellinger. I tillegg er fangstoppgavene avgjørende for å ha oversikt over bestandssituasjonen. De aller fleste fiskerne i Kongsfjordelva er flinke og leverer inn fangstoppgavene fortløpende, men det mangler noen døgnkort både i sone 1 og 2 for de siste to ukene, samt for sesongkort.

Flere lakseelver i regionen har helt eller delvis stengt for laksefiske for resten av sesongen på grunn av bestandssituasjonen.

Vi minner om at det er pliktig å levere inn korrekt utfylt fangstoppgaver.

Spre gjerne denne infoen.

På forhånd takk 😊