Koronavaksine info uke 32-33 – fremskynde 2. dose

Denne uken får Berlevåg 7 glass med Pfizer vaksinen, og alle timene er fylt ut for denne uken. Neste uke kommer 8 glass med vaksine, hvor vi også får anledning til å fremskynde 2. dose, da vi foreløpig har en del ledige timer til overs.

OBS! Om du ikke har tatt 1. dose ennå anbefaler vi deg å ta kontakt snarest, ved å sende melding til 458 79 862 eller vaksineberlevag@gmail.com. Vi begynner snart å innkalle til 2. dose, så du må gi beskjed raskt om du ønsker vaksinen, ellers blir du ikke prioritert med det første.

Husk at det må gå minst 21 dager fra 1. til 2. dose. Helsestasjonen sender ut ny innkalling til de som kan fremskyndes framover. Vi minner om at vi ikke får store mengder vaksine nå, så ikke alle rekker å få fremskyndet sin 2. dose til samme tid, vi blir å følge prioriteringsrekkefølgen på de som har ventet lengst.

Hilsen Berlevåg helsestasjon