Tilkoblet Ishavsveien, på EL

Mandag ettermiddag, ørlittegranne forsinket, er også Berlevåg tilknyttet ladenettverket for elbil i nord, kalt «Ishavsveien».

Andreas Sotkajærvi og Kristian Nilsen fra Varanger Kraft Entreprenør, i Berlevåg for å gjøre siste innsats for å tilknytte Berlevåg til elbilnettverket

Du er nå på Ishavsveien!

I tilfelle du ikke var klar over det 🙂

Ladestasjonen er nå klar til bruk, og det tilbys gratis lading én måned fremover i tid.

Ishavsveien ladenettverk er et samarbeid mellom Nordkyn Kraftlag, Varanger Kraft, Hammerfest Energi, Repvåg Kraftlag, Luostejok Kraftlag, Ymber og Alta Kraftlag som bygger sammen med Ishavskraft et moderne lyn- og hurtigladeverk i Troms og Finnmark. I løpet av 2020 og starten på 2021 åpner til sammen 25 stasjoner i Troms- og Finnmark.

I åpningsperioden vil det være gratis lading på stasjonene

På ladestasjonene som allerede er åpnet vil det være gratis elbillading i åpningsperioden. Vi vil informere her når vi starter betalingsløsningen og hvordan appen Ishavsveien kan lastes ned. Ladestasjoner som åpner etter at vi begynner å ta betalt for ladingen vil ha gratis elbillading i en måned etter åpning. Dette for å feire at Troms og Finnmark nå får en bedre elbilladeinfrastruktur samtidig som kundene kan teste stasjonene gratis og fylle batteriene med fornybar energi fra regionen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.