Leserinnlegg: Nå er det nok.

Vi som er ungdom har hele vår oppvekst blitt lært at vi ikke skal mobbe, erte, plage eller slå noen. Det har garantert dere voksne også blitt lært. Siden vi er oppvokst med sosiale medier har vi også blitt lært at å henge noen ut, eller å mobbe på internett er IKKE greit. Slik som det ser ut for oss nå, er det ikke alle dere voksne der ute som har lært det.

Det som fort blir glemt av mange voksne på internett er at ALLE kan se det. Også vi ungdom som skal se opp til dere. Det er dere som har lært oss at vi skal være snille mot alle. Så når voksne henger ut andre på internett, hvilket bilde viser det til oss? Er det greit at vi gjør det samme da?

Berlevåg sliter med å få befolkningen til å øke, det er ikke noe å legge skjul på. Og hvorfor folk flytter kan det være mange grunner til. Men hvis folk bestemmer seg for å flytte fra det lille samfunnet vårt fordi de blir mobbet vekk herfra, så er det på ingen måte greit. Vi har alle lært det fra barnehagealder.

Vi som ungdom har et helt liv framfor oss. Vi skal få utdanning, hus, bil og barn. Og vi får stadig vekk høre at «ungdommen må bli i Berlevåg!», men tror dere vi får lyst til å stifte familie og kjøpe hus på en plass vi kan risikere å bli mobbet på? Svaret er nei.

Konklusjonen er egentlig så grei som det vi har lært siden vi var liten. Har du ikke noe snilt å si, så trenger du ikke si noe i det heletatt. Og vil du at Berlevåg skal være en hyggelig plass å bo? Ja da åpner du armene dine til alle som både flytter til oss, og som har bodd her lenge. For nå er det nok!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.