Endelig offisielt åpnet

I dag, 21.september 2021, ble det offisiell høytidelig åpning av flerbrukshuset «Perla», der fylkestannlege, ungdomsklubb, aerobic, kjøkken, lagerplass og ikke minst vårt flotte 25 meters basseng er.

5 år uten basseng har vært en dryg affære, men bassenget har i aller høyeste grad vært godt tatt i mot, og brukes flittig.

Bygget har gradvis blitt tatt i bruk, og siden det var en del utfordringer underveis i byggingen, sitter vi nå igjen med en bygg som er flott utstyrt og tilpasset Berlevågklimaet utvendig, og tilbyr flotte tilbud innvendig.

Ordfører Rolf Laupstad tok oss gjennom prosessen fra planlegging til ferdig bygg
BMBA Entreprenør, her representert med Olav Nilsen som hadde ansvaret for flerbrukshuset, fortalte om deres erfaringer underveis, og avsluttet med en gavesjekk på 20000,- til Berlevåg kommune. Denne ble direkte overrakt til Trond Efraimsen på ungdomsklubben for bruk der.
Asbjørn Hammari fra Finnmark fylkeskommune var veldig fornøyd med å komme inn i nye lokaler med fylkestannlegen
Fra Norsk tipping på Hamar var Kjetil Berntsen representert, og fortalte med stor glede om bruken av spillemidler til slike tiltak
Før den høytidelig snorklipping ble utført av Aud Marte Hansen, som vi jo alle kjenner som lærer gjennom mange år og toppsvømmer gjennom enda mange flere år

Vel 100 fremmøtte fik med seg åpningen, og kommunen disket opp med kake, kaffe og brus, mens det ble omvisning i hele bygget for de som ikke hadde vært innom tidligere.

Her er noen flere bilder fra i dag (alle bilder: Arnt Eirik Hansen):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.