Småjentene imponerte

Småjentene til BFK imponerte sist lørdag i Sigurd Rushfeldt Cup

Trener for småjentene, Rune Haugseth. Er kjempeimponert av jentene som gikk helt til finalen, hvor de dessverre måtte gi tapt for polarstjernen. Utenom BFKs småjenter var det åtte andre lag med i klassen og tre av de møtte de i innledende gruppe. I første kamp møtte de Kirkenes IF (KIF) som de slo 2-1. Deretter ble det 0-3 tap for finalemotstanderne fra Vestre-Jakobselv, før de til slutt slo et av hjemmelagene Norild 2 med 2-1. Dette jorde at de ble nummer to i gruppen og var klare for semifinale, mot Varanger ballklubb (VBK) Den endte 0-0 og våre jenter gikk videre etter loddtrekning. Finalen ble altså nok et møte mot Polarstjernen, som endte 0-1. I følge Haugseth, en plassering de er meget godt fornøyde med.

Småguttene stilte med to la og gjorde det ikke like bra. BFK2 tapte alle sine kamper og endte til slutt opp sist, mens BFK1 gjorde det litt bedre og endte på en åttende plass. Etter å ha tapt kampen om syvende plassen for Hesseng2, med 1-3. Trener Oddbjørn Krogh var nok ikke like fornøyd som kollega Haugseth, men mente de fikk mange gode svar på ting de må jobbe med før sesongstart.

 

Mange av disse jentene var nok med og ta sølv i årets Sigurd Rushfeldt Cup. Den stolte trener til venstre…