Revyen er avlyst

De Miserable melder i dag at årets revy dessverre er avlyst

Leder for De Miserable, Frank Pedersen. Sier at det er meget beklagelig at de var tvunget til å gå til dette skrittet, men flere ting gjorde det umulig å kunne levere et produkt, man selv følte var godt nok. Dermed vil det altså ikke bli noen forestilling lørdag 24. februar, som planlagt.

    – I løpet av høsten i fjor opplevde vi at flere sentrale medlemmer i gruppa, ikke hadde anledning til å være med. I tillegg sliter flere av de som fortsatt kunne delta, med inspirasjonen. Dermed følte vi at det kanskje var en idé å ta en pause, sier Pedersen.

Om det eventuelt blir noe mer fra de Miserable ved en senere anledning, tør ikke Pedersen å spekulere i. Men han håper at dette ikke er slutten for en tradisjon som etter hvert har blitt veldig populær i Berlevåg. Han sier han håper pausen blir så kort som mulig og forhåpentligvis vil en del nye fjes melde sin interesse, kanskje allerede til høsten.

Pedersen sier at De Miserable ønsker herved å takke alle som har stilt opp og hjulpet til ved alle revyene og ikke minst publikum som har møtt opp i hopetall disse årene. Hvem vet, kanskje vil det snart bli nye latterbrøl på samfunnshuset igjen.

 

Leder Frank Pedersen (til venstre) håper at det ikke vil ta for lang tid, før man igjen spiller revy på samfunnshusets scene  

 

Dessverre har De Miserable sett seg nødt til å avlyse årets revy