Få lag men masse spenning

Årets Spar Cup gikk av stabelen sist helg og selv om det kun var lag fra Båtsfjord og Berlevåg, ble det mye moro og god fotball.

{mosimage}Rune Haugseth fra Berlevåg Fotballklubb (BFK) sier at de er veldig fornøyd med arrangementet, selv om den eneste klubben utenom som stilte opp var Båtsfjord Sportsklubb (BSK) Dette gjorde at de valgte å gjennomføre hele greia i løpet av fredag og lørdag. På fredagen gikk kampene mellom klokken 18 og 23, mens lørdagen var det spill fra klokken ni om morgenen, til halv syv på ettermiddagen. Og som vanlig var det masse folk som møtte opp og heiet frem de unge håpefulle.

Haugseth sier at de etter hvert begynner å få god rutine i å gjennomføre disse arrangementene og at de fikk veldig bra tilbakemeldinger fra BSK om turneringen. En ny ting denne gangen var at det var ny speaker på turneringen. Denne gangen var det Roar Letrud som tok jobben, noe han i følge Haugseth gjorde på en utmerket måte. Når det gjelder det sportslige ønsket han å trekke frem at BFK hadde begge lagene i finalen for gutter. Noe som aldri har skjedd før i denne turneringen. Noe trener Einar Guttormsen, sikkert var meget fornøyd med.

{mosimage}Ellers var det fire lag i klassen lillegutter, heriblant et lillejentelag (BFK) I denne klassen kårer man ingen vinner, men alle får medalje for god innsats. Av resultatene kan man lese at de vet godt allerede, hvor målet står. Noe som vil være med å sikre fremtiden for begge klubbene. I smågutteklassen ble det bronse til BFK2 mens sølvet gikk til BFK1, som tapte hele 11-1 i finalen for BSK1. Jenteklassen ble vunnet av BSK2 som vant 3-0 over BFK1 i finalen. Bronsen her gikk til BFK2. Det ble ikke spilt noen bronsefinale i gutteklassen. Den skulle gått mellom BSK1 og BSK2. Men finalen endte altså med seier 3-1 til BFK1 over BFK2.