Kinoliste for mars

Da er mars måned kommet og det er på tide å skryte litt av kinolista vår, denne måneden har vi 5 filmer og kjører kino på 3 av helgene, dette fordi vi hadde litt problemer med barnefilmen sist helg og jeg velger å kjøre den kommende helg istedenfor.
Derfor starter vi denne måneden med filmen Monsterfamilien – ingen er perfekte som er en animert barne/familiefilm, filmen tar for seg en familie med spesielle krefter, og deres opplevelser. Har spilt inn bra så langt og vi håper den skal falle i smak, og at de som møtte opp søndag også har anledning kommende søndag da.

Så videre til det orginalt oppsatte programmet, vi fortsetter med filmen Mummipappas eventyr som er vel, alle kjenner vel til mummiene. Dette er en animert barne/familiefilm hvor en blir kjent med mummipappa fra han bare var et lite mummibarn og først ble kjent med Snusmumriken, Hufsa, Mummimamma og mange kjente mummiskikkelser, Så bli med på eventyr med Mummiene.

Videre kommer vi med filmen The Batman, denne gang er det Robert Pattison (kjent fra filmer som The Twilights sagaen, Remember me, Tenet og mange andre filmer) som spiller Bruce Wayne aka Batman. Mange store og kjente navn med i filmen, det kan bli spennende å se hva Robert Pattison får til med rollen, er han overbevisende som Batman. Det var vel i denne han møter The Riddler om jeg ikke husker helt feil.

På slutten av måneden kommer det 2 godbiter til, da starter vi med filmen Hopper – Jakten på mørkets hamster, en animert barne/familiefilm hvor vi kan bli med Hoppers actionfylte eventyr, Hopper er en merkelig skapning som er halvt hare og halvt kylling, han er besatt av eventyr og ganske klossete. Filmen virker moro og godt laget, basert på ett sett med grafiske romaner  kalt Chickenhare av Chris Grine.
Siste filmen vi kjører denne måneden er det nok mange som har ventet på, filmen Kampen om Narvik kommer endelig, den skulle vært vist i romjula men har blitt utsatt til nå. Vi håper selvsagt at mange får tid til å få denne med seg. Filmen er vel en dramatisering og ikke dokumentarisk, vi håper selvsagt at de ikke tar alt for mye friheter med seg, men filmen er laget av Erik Skjoldberg som også har laget filmer som den 12 mann og Kon-Tiki, Stig Henrik Hoff har også en rolle i filmen og de fleste her i Berlevåg kjenner vel ham. Norsk Krigsfilm med handlingen lagt til Narvik.

Nytt av året for de som kanskje ikke har fått det med seg er at vi forsøker å kjøre film tidligere enn før, så barnefilmer går som regel kl. 17.00, og ungdoms og voksen filmene går kl. 19.00, dette gjør at man gjerne er ferdig noe tidligere, det er bra for barn på en søndag og for oss voksne som kanskje skal på jobb/skole mandags morgen 🙂 Det hjelper også på når en film (Batman f.eks.) er nærmere 3 timer lang, da er vi altså ferdig før kl. 22 istedenfor 23 på kvelden.
Ellers håper jeg å se mange brukere på kino fremover, jeg håper at selv med redusert tilbud så kan man se på dette som en mulighet jeg kan plukke de beste filmene og vise til dere så langt det lar seg gjøre, dessverre er det ikke alltid jeg kan gjøre det og må velge men stort sett så langt ser det ut til at jeg får smidd et godt program hver måned.

Hilsen Kinoen.

Søndag 6 mars kl. 17.00

Monsterfamilien – Ingen er perfekte
Animert/Barne/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (Tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 33 minutter.

Trailer

Søndag 13 mars kl. 17.00

Mummipappas eventyr
Animert/Eventyr/Familiefilm/Barnefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 12 minutter.

Trailer

Søndag 13 mars kl. 19.00

The Batman
Action/Krim/Drama
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 56 minutter

Trailer

Søndag 27 mars kl. 17.00

Hopper – Jakter på mørkets hamster
Animert/Barnefilm/Familiefilm
Aldersgrense: ikke oppgitt ennå.
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.

Trailer

Søndag 27 mars kl. 19.00

Kampen om Narvik
Krigsfilm
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.

Trailer