Kill Buljo på Berlevåg kino

Til alle som har ventet på den Finnmarks baserte komedien Kill Buljo kan vi endelig fortelle at den kommer på kino hos oss Onsdag den 11 April. Filmen har fått 15 års sensur og det vil si at ungdom ned til 12 år kan komme inn sammen med voksen.

Kinoaktuelle Kill Buljo promotionbilde fra www.killbuljo.comTil alle som har ventet på den Finnmarks baserte komedien Kill Buljo kan vi endelig fortelle at den kommer på kino hos oss Onsdag den 11 April. Filmen har fått 15 års sensur og det vil si at ungdom ned til 12 år kan komme inn sammen med voksen.

Litt om vårprogrammet vårt
Berlevåg Kino serverer ikke bare denne filmen i vår, og storfilmene står nærmest i kø. Allerede helga etter Kill Buljo kommer krigsfilmen Flags of our Fathers regissert av Clint Eastwood. Deretter følger thrilleren Parfymen og barnefilmene Olsenbanden , og Arthur og Minimoyene . Før Apocalypto .  Mel Gibsons siste film avslutter aprilmenyen.  

Det jobbes videre med å få dato på det historiske krigseposet 300 spikret de nærmeste dagene.   
Neste storfilm blir så Spiderman 3 i slutten av Mai.

Vi har også fått signaler om tidlig dato på den siste Pirates of Caribien filmen til Disney. Og vi tror at denne har dato allerede 1 eller andre helga i Juni. 
 
Så  alle kino interesserte dette er en smakebit på noen av filmene utover våren så følg med på plakaten eller kulturkalenderen til Berlevågnytt.com  Vi kan anbefale mange spennende timer i  kinosalen i vår.  Og husk Film er best på Kino.

Hilsen

Frank og Trond