Store endringer på Berlevaagnytt

Berlevaagnytt har fra starten 24.02.06 opplevd veldig bra besøk, og postive tilbakemeldinger på jobben som er gjort. Vi har også holdt oss godt over målsetningen som var satt for portalen.

Oppdatert innlegg

Se lengre ned 

Nå vil det bli endringer på Berlevaagnytt, da vi nå har inngått en avtale med flere aktører. Noen av de som bla. skal være med å gjøre Berlevaagnytt til et bedre nettsted er aktører fra Berlevåg kommune, Berlevågingen og Dykkesiden.

BerlevaagnyttDe som har fulgt litt med har sikkert fått med seg at aktører fra Dykkemiljøet som undertegnede er i kontakt med, har vært behjelpelig tidligere på Berlevaagnytt, men har nå også sett potensialet for å tjene penger på sikt. Noen av endringene som dermed har presset seg på ifbm. sammenslåingen av krefter, er at flere tjenester som videreutvikles vil koste noen kroner.

Det jobbes for tiden med en betalingsløsning via sms for bla. fotogalleriet og bruk av forumet, som nå er members only.
Seksjonen for Berlevågingen vil også få større endringer, men dette gjøres ikke før endringene av lay-out på Berlevaagnytt er samkjørt med kommunens nettsider og oppdatert/endret ihht. avtaler gjort.

En del endringer er kun på planleggingsstadiet, og vi vil gjerne ha innspill fra brukerne da disse vil ha konsekvens for alle registrerte på sidene. Det vil bli en abbonnementsløsning som man kan kjøpe seg leserettigheter på mnd.basis eller helårsbasis, men spesiellt dette punktet vil vi ha tilbakemeldinger fra våre trofaste brukere.

Derfor, benytt muligheten for å legge igjen en kommentar her i denne saken.

Edit 020407 kl. 00:20
På tide å avsløre vårt lille forsøk på å gi en aprilspøk på Berlevaagnytt, men som det kunne
se ut så gikk ikke så mange på den, og iallefall ikke slik at de følte for å kommentere det i innlegget
som det ble oppfordret til.

Det er SELVSAGT ingen sammenslåings, fusjonerings eller betalingsplaner på Berlevaagnytt, ei
heller i overskuelig fremtid, og vi håper at alle DERE er fornøyde med produktet som det er nå.

Hva fremtiden bringer av nye ting her vil den som følger med få se. Registrer dere.. Det er GRATIS.

 Tidligere aprilspøker:
* 2006 – Tidlig stenging av scooterløyper