Internasjonal fellessamling

{mosimage}Sist fredag var det klart for siste fellessamling på skolen før påske. Denne gangen ar det et riktig så internasjonalt snitt over det hele.

  

Første klasse sjarmerte med en liten tellesang 

 Sist fredag var det klart for siste fellessamling på skolen før påske.

Denne gangen ar det et riktig så internasjonalt snitt over det hele.

Når de to konferansierene for dagen, Susanne Efraimsen og Kari Kristiansen, til slutt i rektors fravær kunne ønske alle God Påske. Hadde vi fått oppleve mange flotte musikalske innslag og ikke minst masse godt humør.

Som seg hør og bør, var det de minste som slapp til først. Førsteklassingene sang en sjarmerende tellesang, med stor innlevelse. Deretter kom andre og tredje klasse som sammen sang ”Brother John” Dette vakkert gjennomført i kanon.

 

Susanne Efraimsen (til venstre) og Kari Kristiansen var dyktige som konferansierer 

 

Andre og tredje klasse sang om "Brother John" 

 

 Fjerde klasse hadde to innslag. Først av alt en engelsk regle, før de avsluttet med en morsom dans kalt ”Good Old Days” Et morsomt innslag gjennomført med stor glede og innlevelse. Mellomtrinnets innsats ble først utført av femte klasse, som naturligvis sang på engelsk.

Deretter kom sjuende klasse, som stilte med fullt band, mange sangere og ikke minst dansere på scenen. Det var som hentet ut av et av de berømte tv-programmene til Rune Larsen og Tor Endresen. Og melodien de sang var naturligvis ”Lollipop”

 

Slik danser fjerde klasse "Good Old Days" 

 

Femte klasse sang på engelsk 

 

 Helt til slutt kom niende klasse som tok en av Lennon og McCartneys klassikere, nemlig udødelige ”Let it Be” akkompagnert av gitarheltene Even Johnsen og Hans Martin Hammer.

En fin avslutning på et vellykket arrangement. At i tillegg mange foreldre, LOSA-elevene og oppvekstsjefen var til stede, ga det hele en perfekt ramme for påskeavslutningen.   

 

 

 

{mgmediabot}images/stories/video/7.klasse_300307.mp4|true(Se 7. klasse synge Lollipop her)|720|650{/mgmediabot}

 

 Niende klasse sang "Let it Be"