Full trøkk på Neptun i påska

{mosimage}Selv om mange nok velger hytta i påska, mangler det ikke på tilbud for de som blir hjemme.

Det blir både quiz, retroaften og karaoke på Neptun Pub.

Selv om mange nok velger hytta i påska, mangler det ikke på tilbud for de som blir hjemme. Det blir både quiz, retroaften og karaoke på Neptun Pub.

 

 

 

Allerede på skjærtorsdag klokken 21.00 ønsker quizdiktator Roar Letrud velkommen, til en ny runde med spørsmål av forskjellige kategorier.

Her går kunnskap og spenning om hverandre og av erfaring, må man nok vente seg mye moro også.

 

Roar letrud her i gang ved et tidligere Pubquiz 

Retro
Langfredag ønsker Dj. Jan Einar alle sammen velkommen til nok en retroaften. Her blir det først og fremst musikk av litt eldre faktor. Helt tilbake til 50-60 tallet og opp til nyere dato.

Straumsnes sier at de som ønsker å kle seg i litt retrostil, er hjertelig velkommen. Han mener det vil være med på å sette farge på kvelden.

Karaoke
Straumsnes vil også være i ilden på påskeaften. Da er det karaoke som står på menyen. Her vil de som ønsker, får lov til å være stjerne for en kveld. Dette blir første gang på lenge at Straumsnes har karaoke på Neptun Pub.

Han sier at han ikke ønsker å ødelegge alt for hyttefolket. Men han blir ikke sur, hvis værmeldingene som har vært slår til. Uansett burde det være litt for n hver smak, for de som ikke vil til fjells.

 

Jan Einar her avbildet fra scenen på Neptun sist jul