Kinoprogram søndag 10 april

Vi starter søndagen med filmen Sonic the Hedgehog 2 som er en live action/animert barne/ungdoms film hvor Sonic med partner må finne en smaragd som har krefter som kan ødelegge sivilisasjoner, dette må dem klarer før Dr. Robotnik og hans nye medspiller Knuckles. Filmen har fått 9 års aldersgrense og da slipper 7-åringene inn sammen med foreldre eller en voksen. Filmen kommer med norsk tale og varer i ca. 2 timer og 2 minutter (med rulletekst), vi starter filmen kl. 17.00 på søndag 10 april.

Videre på kvelden har vi en annen godbit, kl. 19.00 kjører vi filmen fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter, dette er tredje filmen i serien fra Harry Potter universet, uten å avsløre alt for mye så mener jeg å ha lest at i denne filmen er de blant annet på skolen hvor Harry Potter vil gå på. Litt lang film kanskje ? men den varer iallefall i 2 timer og 22 minutter som slett ikke trenger å føles så lenge er filmen spennende nok, filmen har også fått 12 års aldersgrense som da gir 9-åringene tilgang sammen med foreldre eller voksen.
Orginal tale (engelsk), og norske tekster, kjøres kl. 19.00 søndag 10 april, så selv om filmen er litt lang, er vi ferdig innen rimelighetens grenser tenker jeg.

Vi vil med dette ønske dere velkomne til en flott sunday funday på Berlevåg kino, med 2 gode filmer denne helgen.