Treffe nye venner?

Kunne det vært interessant å starte opp med miniatyrskyting i Berlevåg? Hvis du, som allerede flere andre har gjort, svarer JA på det spørsmålet, kan Du finne mere informasjon om «BT&IF, miniatyrskyting» på facebooksiden vår. (scan qr-koden lengre ned, eller klikk på lenken)

Arbeidet med å starte opp igjen med skyting i Berlevåg startet i 2019 av en gjeng med samme interessen, og med litt korona og den vanlige velviljen til å sitte i styre og stell, har dette tatt litt tid, men nå skjer det noe!

Kort info

  • Vi ble BT&IF, miniatyrskyting, på årsmøtet i Berlevåg turn & idrettsforening den 15. mars 2022
  • Vi er over 60 medlemmer på facebooksiden, men vi trenger aktive medlemmer også fremover
  • Vi er en nyoppstartet klubb, uten penger, så det er dessverre ikke noe dekket bord å komme til, men med litt (mer) tålmodighet, innsats, støttesøknader og positivitet er vi straks i gang.
Vi treffes ! 🙂