Morsomt Berlevågtreff

Det var stor stemning når en del "yngre" utflytta berlevåginger og gode venner, møttes til minitreff i Middelalderparken i Oslo sist lørdag.

{mosimage} 
De faste leserne på Berlevågnytt har nok fått det med seg at Håvard Straumsnes, inviterte til dette treffet for noen uker siden. Han luftet først ideen på gjesteboka vår og sist lørdag var altså treffet. Håvard kunne fortelle at det var meldt på over 30 stykker til dette lille spleiselaget. Lokalet som var valgt heter "Jazzramp" og ligger i Middelalderparken, like ved E6. Treffet var uformelt. Noe som betydde at folk tok med seg det de måtte ønske av drikke og mat.

Været var ganske bra men etter hvert som timene skred frem gikk også sola ned. Da flyttet man inn for musikk, dans og den gode praten med gamle venner man ikke hadde truffet på noen år. Stemningen ble etter hvert som man sikkert kan tenke seg meget god. Håvard forteller at de har fått veldig gode tilbakemeldinger på arrangementet, noe som gjør at dette sikkert blir en årlig forteelse. Han ønsker spesielt å takke Geir og Jan Einar som stilte opp med sang og musikk.