Kinoliste for mai måned

Femte måned i året, mai har kommet og det er på tide å få ut kinolista.
Vi har allerede kjørt en film, altså filmen Alt for Norge som er en dokumentar om 90-tallets fotballeventyr og Drillo. Dette var en ekstra forestilling fordi rett og slett jeg rotet til med den opprinnelige sendingen.

Videre til planlagte mai iallefall, nå til helga altså søndag 8 mai kjører vi 2 filmer, den første er en morsom barne/familiefilm som heter Barske bøller, dette er en animert film med norsk tale. Filmen følger 5 rampete dyr og det er vel på tide at skurkene får hovedrolle også ? Og etter denne får vi en flott film for voksne publikum, eller de som bare liker drama !!! da får vi andre Downtown Abbey filmen, så alle Downtown Abbey fans … bare å legge av søndag 8 mai kl. 19 med en gang !!! la gubben ta seg av barna og hent jentegjengen eller tving gubben med 🙂

Til slutt nå i mai får vi 2 andre filmer og starter altså med filmen Rutete Ninja 2, vi fikk litt pes for ikke å ha sendt nr. 1 så vi prøver å bøte på dette med iallefall få film nr. 2 hit. Er en film for mellomtrinn tenker jeg eller høyere, den har fått 12 års aldersgrense og vil si at 9-åringer med foresatte kommer inn. Siste filmen i mai er filmen Dr. Strange in the multiverse of madness, dette er film nummer 2 ? så langt. Alt i alt en god mai-måned og jeg håper dette frister til et aldri så lite besøk…
En liten sneakpeak til juni forteller at jeg allerede har booket Top Gun 2 (Eller Maverick som de kaller den) og så tenkte jeg at filmen Everything, everywhere all at once kunne være kul.

Søndag 8 mai kl. 17.00

Barske bøller
Animert/Barnefilm/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 40 minutter

Trailer

Søndag 8 mai kl. 19.00

Downtown Abbey – En ny æra
Drama
Spilletid: 2 timer 5 minutter
Aldersgrense: Tillatt for alle

Trailer

Søndag 22 mai kl. 17.00

Rutete ninja 2
Animasjon/komedie
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 26 min

Trailer

Søndag 22 mai kl. 19.00

Dr. Strange – In the multiverse of madness
Action/Komedie/Eventyr
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 6 minutter.

Trailer