Ting man finner i fjæra

{mosimage}Å gå en tur i fjæra kan for mange være terapi, for andre ergelse og for noen være like spennende vær gang i håp om å finne noe av interesse. Vi har snakket med tre som har gjort funn i fjæra i det siste.

Å gå en tur i fjæra kan for mange være terapi, for andre ergelse og for noen være like spennende vær gang i håp om å finne noe av interesse. Vi har snakket med tre som har gjort funn i fjæra i det siste.

Alle har vi vel fått med oss at Se og Hør driver å kaster disse flaskene på sjøen og man kan være riktig heldig å vinne noe. Sist det var ett offisiellt slipp som vi vet om i Berlevåg, var under SiB for noen rår tilbake og det skjedde inne i havna.. usj 🙂

Andre er heldigere å finner slike i finere farvann, og en er Karin Olsen som har sendt oss denne e-posten.

{mosimage}- Forige helg fant æ en se & hør flaskepost i fjæra i Molvik.
Æ vant en to ukers cruise i karibien.
Tenkte bare at æ skulle skryte litt……

Vel, det va NESTEN sånn.
 
Æ prøve igjen.
 
Forrige helg fant æ en flaskepost fra se og hør i fjæra i Molvik,
æ kunne vinne nån badegreier og handsfree til mobilen.
Men ( det e jo alltid et men) gavekortene måtte løses inn innen 1.sept. 2005…..
Men,men det KUNNE jo blitt ei fin historie.
Æ får vel bare fortsette å leite, kanskje neste gang….

Slik kan det gå og vi ønsker Karin lykke til i leitingen.

{mosimage}Åge Johansen er også en som bruker fjæra mye og på en av sine mange vandringer langs Kvitnesfjæra så han en gul kule som fanget hans interesse mere enn normalt. Han så nemlig at det var skrevet noe på denne og måtte sjekke dette ut.

Kulen var signert med ett navn og sted.
– Jeg synes det var morro dette og satte meg ned for å prøve å finne ut hvor denne stammet fra. fant telefonnummer til personen på kula og fikk en hyggelig kar på tråden. Han kunne fortelle at han hadde etter en storstorm på høsten i 2006 mistet en garnlenke ved feriestedet hans i Lillehavn, litt utenfor Stavanger.
Det er jo utrolig hvor langt denne har "reist" på såpass kort tid.

En annen som også har funnet noe i fjæra er Lill Jakobsen som igjen har gått på en flaskepost. Det er ikke lenge siden vi her på berlevaagnytt kunne skrive om den forrige flaskeposten hun fant, og nå for 2 uker siden fant hun altså igjen en.
– Denne helgen sendte jeg mail til personen som hadde kastet den på havet og fikk ett kjempehyggelig svar tilbake. Det var jo veldig morsomt, sier Lill.