Paintball under Sommer i Berlevåg

_DSC2662_paintball.jpgVi tok turen på onsdag ettermiddag opp på gamle skytterbanen i Berlevåg som ligger i begynnelsen av Veddalen. Klokken 18 hadde nyoppstartede Berlevåg Paintball klubb annonsert oppvisning og muligheten for å kjøpe seg med på en runde eller to med fargerik smerte.

Vi tok turen på onsdag ettermiddag opp på gamle skytterbanen i Berlevåg
som ligger i begynnelsen av Veddalen. Klokken 18 hadde nyoppstartede
Berlevåg Paintball klubb annonsert oppvisning og muligheten for å kjøpe
seg med på en runde eller to med fargerik smerte.

Oppe på skytebanen hadde det allerede samlet seg en del folk som var mer enn villig til å betale 100,- for ett magasin med 200 fargede plastkuler som selvsagt skulle brukes til å spraymale den stakkaren som ikke greide hoppe i dekning bak noen av de hindere som var satt opp.

Hele siste uken før Sommer i Berlevåg har det vært aktivitet her med å bygge en bane som vi kunne bruke og stolt vise frem. Denne består av gamle bildekk stablet opp og tomme kabeltromler, men selv ikke disse var nok til å gi dekning noe vi fikk en godt innblikk i.

_DSC2668_paintball.jpg
Svein Guttorm som er leder i den nyoppstartede gruppen forteller at det i Berlevåg nå er 3 som har egne markører(luftdrevne paintballgevær) og ungdomsklubben har gått til innkjøp av 6 markører som skal lånes ut. Noen har hatt dette en tid og Thomas Stensvold er nesten som veteran å regne, men ikke under slike organinserte former som det nå er.
-Det er utrolig morsomt, og til tider smertefullt. Det svir litt når man blir truffet og de verste treffene er på fingrene.
Treffsikkerheten på disse markørene er bra opp til ca. 40 meter og med 200 skudd i magasinet holder dette gjerne til en 10-15 minutters kamp.. om man moderer seg littegranne 🙂

For de som skal ha seg eget utstyr så må man regne med ca. 3000,- forteller Trond Efraimsen, ungdomsklubbleder, som har vært medvirkende til innkjøp av ungdomsklubbens markører. Da følger det med ansiktsmaske og én eske malingskuler. Disse går på komprimert luft som vi skal kjøpe hos vår lokale dykkerklubb som har utstyr for slikt.

Så for alle som synes dette høres interessant ut.. ta kontakt. Vi ønsker selvsagt flere medlemmer til klubben.

Her noen bilder fra dagens samling.

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}