Årets Sommer i Berlevåg i gang

_DSC2627_sib.jpgÅrets Sommer i Berlevåg gikk i gang klokken 11:00 på Samfunshuset, og det kunne ikke innledet mere spennende. Stort strømbrudd i hele huset heldigvis 1 time før startskuddet, så Varanger Kraft fikk tidsnok rettet opp feilen.

Årets Sommer i Berlevåg gikk i gang klokken 11:00 på Samfunshuset, og
det kunne ikke innledet mere spennende. Stort strømbrudd i hele huset
heldigvis 1 time før startskuddet, så Varanger Kraft fikk tidsnok
rettet opp feilen.

_DSC2626_sib.jpg
Sommer i Berlevåg i år har ett hårreisende sendeskjema og det skal godt gjøres å rekke innom alle arrangementer som foregår rundt om i kommunen, i tillegg er det flere nye ting på kalenderen .
Årets koordinator-par, Frank Arne Hansen og Margrethe Dyrseth har ledet en gruppe fra idrett, næring og kulturliv som har dratt sammen tråder fra alle kanter for årets arrangement.

I år igjen er fiskarkvinnelaget med å arrangerer Rokonkurransen, vi har storflott besøk fra Troms Forsvarsmuseum som stiller med 12-13 kjøretøy og vil være tilstede overalt i bybildet og det skal foregår ANDeløp nedover storelva på lørdagen.

Janne Andreassen kunngjorde under åpningen hvem som fikk kulturprisene som i år gikk til Rune Haugseth for årelangt engasjement med fotballungdom i Berlevåg, og ungdommens kulturpris gik i år til Marthe Mikalsen som har i mange år vært en ledanes skikkelse innen barneteateret og etterhvert vist seg å være et stort talent som saksofonist i skolemusikken.

Vi kommer tilbake med flere artikler fra årets happening, så vi lar det ligge der, med litt bilder fra åpningen.

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}