Quiz med nogo attåt på Neptun

_DSC2671_quizpizza.jpgFørste dag var så fullspekket med ting på kalenderen at man knapt fikk snudd seg før ett nytt arrangement startet opp. undetegnede tok turen på Neptun der det var annonsert pubquiz og pizzaaften samtidig, eller som pubvertinne Anniken Evensen så fint sa dagen i forveien.. -ja, selvsagt alt samtidig.

Tilbake bak spakene var den usedvanlig snille for anledningen, quizdiktatoren fra gamle dager, Jan Einar Straumsnes.


{mosimage}Første dag var så fullspekket med ting på kalenderen at man knapt
fikk snudd seg før ett nytt arrangement startet opp. undetegnede tok
turen på Neptun der det var annonsert pubquiz og pizzaaften samtidig,
eller som pubvertinne Anniken Evensen så fint sa dagen i forveien..
-ja, selvsagt alt samtidig.

Tilbake bak spakene var den usedvanlig snille for anledningen, quizdiktatoren fra gamle dager, Jan Einar Straumsnes.

Kveldens pubquiz ble arrangert over 2 forhåndsannonserte runder á 15 spørsmål mot normalt 4 runder á 12 spørsmål der kun første runde er kjent(aktuellt). Dessverre var det ikke mere enn 4 lag med denne gangen, men med tanke på alt som skjer rundt om må vi vel si oss fornøyd med fremmøtet. De som var kommet fikk iallefall en morsom vennskaplig fight om kunnskap.

Dagens kategorier, Aktuellt og Berlevåg, innholdt som ventet en del spørsmål som selv ikke den mest ihuga Berlevåging fant frem svaret på, og når Jan Einar sper på med SSB spørsmål er det gitt at ingen iallefall går ut med full pott på scoreskjemaet.

De fire lagene het for anledningen; Bjarnehagen, Oss født på 80-tallet, Ei Saa Peittää og det noe kryptiske Timotei? og det var Timotei som gikk av med seieren etter delt førsteplass med Ei saa peittää etter halvgått løp. Håvard, Silje, Einar og Kati var Timotei.

{mosimage}