Topcoat på Anchor

_DSC2697_topcoat.jpgFørste kveld under Sommer i Berlevåg var det Harstadbandet topcoat som rocka Anchor hotell. Onsdag som alle andre dager under SiB hadde ett fullstappet program, og flere av de som var samlet på Jamsession på Sangernes hus over gata tok turen for å høre Topcoat, synge med på kjente coverlåter og ikke minst danse.

Første kveld under Sommer i Berlevåg var det Harstadbandet topcoat som rocka Anchor hotell. Onsdag som alle andre dager under SiB hadde ett fullstappet program, og flere av de som var samlet på Jamsession på Sangernes hus over gata tok turen for å høre Topcoat, synge med på kjente coverlåter og ikke minst danse.

{mosimage}Fra bandets egen nettside siteres

Topcoat blir stadig oftere omtalt som Norges beste coverband, og som uofisielle norgesmestre i parymusikk gir Topcoat deg en høykvalitativ komplett partypakke av heftigste sort…

Harstadbandet har de siste åra blitt et svært ettertraktet og populært liveband, noe som har medført turnéaktivitet over hele landet.

Topcoat satser ubetinget på en publikumsvennlig låtprofil, vokal perfeksjonisme og et lyd- og lyssett som ligger i popscenens eliteserie.

Bandet serverer de beste partylåtene fra 1970-, 80- og 90-tallet på løpende bånd. Fra scenen leveres et energiladet show med merkbart heftig trøkk, noe som sørger for at kontakt med publikum er etablert fra første tone.

Noe som forøvrig stemmer godt med virkeligheten, og det er heller ikke få ganger Topcoat har gjestet Berlevåg, og nesten alltid dratt fulle hus. Det er brødrene Lars og Jan-Harald Pedersen som har vært frontfigurer alle år, med stadig nye personer på synth, og de leverer så det holder slager etter slager.

Topcoat spilte forøvrig også på Anchor pub på torsdagen etter lygaraften, som vi forøvrig kommer tilbake til i annen artikkel.

Her er noen flere bilder fra kvelden

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}