Gammel lek brakt til livet igjen

{mosimage}Det var i Kvellobergan, i regi av Vesterrampen, at aktivitene ble en forlengelse av Barnas Dag tidligere. Det var grilling, fotballturnering, myntkast og ikke minst masse godt humør tiltross litt kjølig ettermiddagsvær.

_DSC2817_kvellobergan.jpg
Det var i Kvellobergan, i regi av Vesterrampen, at aktivitene ble en
forlengelse av Barnas Dag tidligere.

Det var grilling,
fotballturnering, myntkast og ikke minst masse godt humør tiltross litt
kjølig ettermiddagsvær.

Vesterrampen er ikke ukjent med arrangementer av denne typen, og det skjer titt at det samles noen for grilling og hygge i bergan.

Frank Arne Hansen som også er årets koordinator under SiB er også i en fremtredende posisjon her.
– I dag har vi dratt frem fra glemselen en gammel kokurranse som går ut på kaste femøringer på en opptegnet strek i sanden. Det gjelder å komme nærmest mulig, men ikke over, eller på siden av sidelinjene.
Er det en eller flere som treffer streken, vil det bli omkamp der de gjenværende får ett kast hver mot linjen.

Det var en stor og munter gjeng som spilte, denne gangen med 50 øringer. Bjørn Eirik var til tider mere _DSC2814_kvellobergan.jpgopptatt som bank da mange ville være med, men ikke alle hadde vekslet nok etterhvert som nye 5ere og 10 kroner ble omgjort til mindre valuta. Bjørn hadde klokelig tatt med seg virkelig rikelig i form av ett helt syltetøyglass fullt.

Nede i ballbingen foregikk ettermiddagens turneringspill i fotball. Sokneprest Hans Eiler Hammer var kampleder og styrte turneringen ved hjelp av bla. Vegard Røstad på sidelinjen som hadde kontroll over flokken med unge som ivret etter mere spilletid.

Oppe ved grillen var det flere av damene i Vesterrampen Vel forening som stelte i stand god grillmat og serverte kaffe og brus til de som ville ha.

Undertegnede hadde flere turer innom grillbenken etter en lang dag med fotografering og må bare skryte litt av servicen der, og under får du se noen flere bilder fra arrangementet som ble holdt i Kvellobergan.

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}