Petter Carlsen førstemann på Villa Borealis

_dsc2843_pettercarlsen.jpgMellom myntkast i Kvellombergene og lyging på Anchor Pub, kunne et fullsatt lokale oppleve en vakker jomfrukonsert på Villa Borealis. Artisten var et av Finnmarks største talenter, altagutten Petter Carlsen.

{mosimage} Mellom myntkast i Kvellombergene og lyging på Anchor Pub, kunne et fullsatt lokale oppleve en vakker jomfrukonsert på Villa Borealis. Artisten var et av Finnmarks største talenter, altagutten Petter Carlsen.

Dette arrangementet var litt utenom det vanlige av musikalske innslag under årets SiB. For det første var det første offisielle arrangement på Villa Borealis (gamle Trejernbygget), hvor Daniela Salathe og Anne Jorun Kjær nå holder til.

Kjær fortalte også litt om lokalet før konserten og ba at de som hadde historier om lokalet, gjerne måtte komme etterpå og fortelle dette til dem. Det andre som gjorde konserten spesiell var musikktypen. Som artisten selv sa: ”Her blir det ikke mye Rai Rai”. Men det virket som om publikum var meget fornøyd med det de fikk høre. Bedre stemme skal du lete lenge etter i Finnmark, tør jeg å påstå.

Petter Carlsen er en tidligere rocker fra det store musikkmiljøet i Alta og har vært innom flere band tidligere. Nå reiser han for det meste rundt alene og promoterer sin egen musikk, som han blant annet har gitt ut gjennom EP’en ”A taste of whats to come”. {mosimage}

Tidligere i vår og sommer har han også reist rundt på flere festivaler sammen med en annen talentfull finnmarking, Marte Heggelund fra Hammerfest. Selv regner han sin spilling på Quartfestivalen i år, som et lite høydepunkt. Nå for tiden er han også i Oslo i perioder for å gjøre ferdig sin nye plate, som sannsynligvis vil slippes ved årsskiftet.

Hvis du vil vite mer om Petter Carlsen, så finner du masse informasjon på nettsiden hans.