Jam Session samlet fullt hus

{mosimage}Som vanlig var det stinn brakke når Berlevåg Blandakor inviterte til den faste Jammen onsdags kveld. Dette ble som tidligere år, ett av høydepunktene under Sommer i Berlevåg (SiB). Som tidligere år hadde blandakoret hentet inn et husband, som besto av for det meste utflytta berlevåginger, ispedd en og annen fastboende.

Som tidligere år hadde blandakoret hentet inn et husband, som besto av for det meste utflytta berlevåginger, ispedd en og annen fastboende. Disse var: Knut Nordgård (trompet) som var maestro, Ivar Bright Myhre (trombone), Mari Giæver Walmsley (trompet og flygelhorn), Bernt Johan Ottem (tangenter), Svein Harald Robertsen (bass), Einar Leinonen (gitar) og Karl Øystein Langedal (trommer). Sistnevnte er en gammel rocketrommis fra Lakselv, som nå jobber i Berlevåg kommune.

{mosimage}Disse hadde sammen med flere vokalister øvd de siste dagene, for å sette sammen et repertoar som skulle gå hjem hos publikum. Noe det uten tvil gjorde. Etter hvert som timene gikk kom perlene trillende på en snor og vokalister som Ellen Samuelsen og datteren Marie, Viggo Larsen og båtsfjordingen Knut Erik Pedersen, kunne sette standarden akkurat så høyt som man hadde ønsket den. Jakob Mikkelsen fra Kiberg og kona, var også med på å sette farge på arrangementet.

Inngangsbillett
Nytt av året var at publikum måtte betale inngangsbillett for å komme inn på sangerhuset. Dette tror jeg var en god idé fra arrangørenes side. En slik kveld krever mye forarbeid, ikke minst fra bandets side. Så en symbolsk sum for å lytte til dette er vel ikke mer enn rimelig. Det virket ikke som om noen klaget på dette, når Finnmarken var innom.

Etter hvert var det også mulig for de som ønsket, å slippe til på scenen. Først ute var noen av stedets veteraner, Trygg Lund, Terje Blickfeldt og Odd Marino Frantzen. Førstnevnte tok noen gamle revyviser, til jubel som nesten løftet taket. Alt i alt var det en meget vellykket kveld som mange vil snakke om, helt fram til neste års arrangement. Så får man bare bære over med at det blir litt trange lokaler, det er kun snakk om en gang i året.