Lokalt eierskifte fullført

Eierne av Berlevåg Camping & Appartement AS – Dieter & Daniela Salathe – kan med glede meddele at vi har overlatt driften av Berlevåg Pensjonat & Camping til Berlevåg Motell AS – familien Jacobsen. Etter 3½ måneder med konstruktive samtaler og nødvendige forberedelser ble avtalen for virksomhetsoverdragelsen signert 1. juni 2022.

Torgeir og Dieter avrunder overtagelsen med et håndtrykk

Av Dieter Salathe (foto: Arnt Hansen)

Fra denne datoen er det Berlevåg Motell AS som eier Berlevåg Pensjonat & Camping. Det er Torgeir og Carina Jacobsen og deres medarbeidere som nå har overtatt ansvaret med å drive videre den virksomheten som Daniela og jeg har startet i 1994, og som altså har vært min arbeidsplass i 28 år.

Daniela og Dieter fra den spede begynnelse

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke alle som har hatt troa på oss og Berlevåg Pensjonat & Camping i alle disse årene.

På grunn av en planlagt reise til familien i Sveits kunne Daniela dessverre ikke være til stedet ved signeringen av kontrakten. Men hun deler gleden med meg over at vi har lyktes med å sikre at Berlevåg samfunnet vil beholde de stadig ettersporte overnattingsplassene og campingplassen gjennom et eierskifte her lokalt. Vi ønsker Torgeir med familien lykke til med driften av utvidet virksomhet.

Styrelederne Torgeir Jacobsen og Dieter Salathe signerer kontrakten og protokollen med Carina Jacobsen tilstede
Alt det formelle unnagjort 🙂

Vårt firma vil likevel eksistere videre med det at Daniela ikke har tenkt å gi seg som glasskunstner enda. Hun vil framover fortsatt ha god hjelp av Marika med å drive Arctic Glasstudio … og kanskje litt av meg, pensjonisten. 🙂 

Dette betyr samtidig – i motsetning til hvordan noen har fryktet – at Daniela og jeg ikke kommer til å flytte fra Berlevåg. Åh nei da! Nå kan vi jo heller prøve å gjøre litt mer som andre pensjonister, nemlig å være litt oftere på hytta. Heisan, vi ses!