Melding fra Berlevåg AP

Berlevaagnytt.com har mottatt et leserinnlegg fra Berlevåg Arbeiderparti, de ønsker å formidle til våre lesere. 

Under følger hele innlegget fra AP:

 

Valgkamp i Berlevåg

I 4-årsperioden som nå har gått, har Berlevåg Arbeiderparti bestrebet seg på å arbeide aktivt og demokratisk i gruppa, ha et helhetlig fokus framover, samt gi korrekt informasjon til folket. Det samme har vi gjort i denne valgkampen.

Dessverre registrerer vi at Berlevåg Høyre har gått offentlig ut med flere krampaktige forsøk på å sverte vårt parti i enkeltsaker. Om avisinnleggenes usannheter kommer av uvitenhet eller oppfinnsomhet vites ikke, men det er synd at partiet markedsfører seg på en destruktiv måte for et lite lokalsamfunn.

Berlevåg Arbeiderparti holder seg for god til å svare med samme mynt. Det er ikke måten vi ønsker å drive lokalpolitikk på. Våre medlemmer deltar av ren interesse for Berlevåg-samfunnets ve og vel, og vår tid skal fortsatt kun prioriteres til et aktivt, framtidsrettet arbeid.

Styret i Berlevåg Arbeiderparti

 

Berlevaagnytt.com presiserer at vi er et politisk nøytralt organ som formidler de innlegg vi mottar fra våre lesere i sin helhet. Denne muligheten har selvfølgelig alle enkeltpersoner, lag/foreninger og partier som måtte ønske det. Vi setter en grense ved ting vi anser som reklame, der kommer våre annonsemuligheter inn. Vi vil naturligvis sensurere bort alt som henger ut enkeltpersoner og ting som kan virke støtende.