Melding fra Berlevåg Høyre

Berlevåg Høyre ønsker å svare på Berlevåg APs innlegg på berlevaagnytt.com tidligere i kveld.

Under kommer hele meldingen fra Berlevåg Høyre:

 

Farer Berlevåg Høyre med usannheter og krampaktige utspill?

Jeg ser at styret i Berlevåg AP i en melding på Berlevaagnytt.com hevder at Berlevåg Høyre farer med krampaktige utspill og usannheter for å sverte Berlevåg AP.

Berlevåg Høyre farer selvfølgelig ikke med usannheter ovenfor innbyggerne i Berlevåg eller noen andre.

Når styret i Berlevåg AP hevder dette i sin melding på dette nettstedet klarer de ikke å fortelle hva som er usant i de innlegg som er signert 1. og 2. kandidaten på valglisten for Berlevåg Høyre.

Når man hevder at andre farer med usannheter bør man kunne forlange at de påståtte usannheter oppklares.  Dette gjør ikke styret i Berlevåg AP.  Styret i Berlevåg AP peker heller ikke på faktafeil i de beskrivelsene som er gitt i innleggene.  Det er selvfølgelig fordi det ikke er faktafeil eller usannheter i innleggene.

Med vennlig hilsen

Vidar Efraimsen

Leder og 2. kandidat

Berlevåg Høyre

 

Berlevaagnytt.com presiserer at vi er et politisk nøytralt organ som formidler de innlegg vi mottar fra våre lesere i sin helhet. Denne muligheten har selvfølgelig alle enkeltpersoner, lag/foreninger og partier som måtte ønske det. Vi setter en grense ved ting vi anser som reklame, der kommer våre annonsemuligheter inn. Vi vil naturligvis sensurere bort alt som henger ut enkeltpersoner og ting som kan virke støtende.