Kinoliste for juli måned.

Juli måned er straks over oss, det er på tide å få ut hva som kommer på kinoen i juli. Vi starter juli måned med 2 gode filmer som er Belle en anime om en ensom tenåringsjente som heter Suzu som en dag kommer over den virtuelle verden U hvor hun ikke lenger er Suzu men en artist ved navn Belle, her tør hun være seg selv og fri. Belle er en film om et altomslukende univers og skildrer hvordan vennskap og kjærlighet går på tvers av det virkelige liv og det virtuelle. Filmen har fått meget gode tilbakemeldinger. Jeg har valgt å kjøre denne med orginal tale som altså er japansk, men har norsk tekst.
Videre denne kvelden kommer filmen Elvis, dette er en dokumentarisk musikalsk film om livet til Elvis, hans forhold til manageren Tom Parker (spillt av Tom Hanks). Filmen utforsker 20 år av det komplekse forholdet mellom de to fra hans første opptreden til hans stjernestatus.Filmen er regissert av Baz Luhrmann som blant annet har laget Moulin Rogue, The Great Gatsby, Romeo+Julie, Strictly Ballroom og flere, han har altså god erfaring med denne type filmer og filmen har så langt fått meget gode tilbakemeldinger.

Videre har vi fått en liten forespørsel og selvsagt forsøker vi å gjøre vårt for å hjelpe til, vi kjører onsdag 7 juli kl. 18.00 filmen Alva og regnbuedragen på orginalspråket som er Ukrainsk, filmen vil være tekstet på norsk og er tillatt for alle.

Videre sånn ca. midten av måneden kommer vi med 2 gode filmer til, da starter vi med filmen Minions – Historien om Gru som er andre filmen om disse sprø gule krabatene, denne filmen tar oss tilbake til 70-tallet og hvordan Minions fant sin sjef den da 12 år gamle Gru. Filmen er fylt med rare hårsveier, slengbukser, kule barter og disco. Med minions kan det vel ikke gå så galt ?
Denne filmen vil komme med norsk tale og norsk tekst.
På kvelden kommer vi med filmen Thor – Love and Thunder, dette er en actionfylt marvel film med skuespillere som Christian Bale, Chris Hemsworth, Tessa Thompson og Natalie Portman. Thor må slå seg sammen med andre guder for å slå ut Gorr the God slayer da altså spilt av Christian Bale.

Vi avslutter måneden siste helg med filmen Ildsjel, dette er en animert barne/familiefilm som tar oss tilbake til New York i 1932 hvor Georgia alltid har hatt lyst til å bli en brannmann, dette er ikke mulig for kvinner på den tiden og da en rekke brannmenn forsvinner på et mystisk vis tar hun opp plassen som brannmann i forkledning, nå må hun finne forklaringen på alle disse mystiske forsvinningene.
Ser ut til å være en fin og morsom barne/familie film.

Jeg håper at dette virker interessant og fristende til å ta et besøk til kinoen.

På kino søndag 3 juli kl. 17.00
Belle
Anime
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 1 minutt
Filmen kommer med orginal tale (japansk) og norsk tekst.
På kino søndag 3 juli kl. 19.00
Elvis
Biografisk/Musikk/Drama
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 39 min.
Filmen har orginal tale (engelsk) og norsk tekst.
På onsdag 7 juli kl. 18.00
Alva og regnbuedragen
Animasjon/Eventyr/Familiefilm/Barnefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 26 minutter.
Filmen vil ha orginal tale (ukrainsk) og norsk tekst.
På kino søndag 17 juli kl. 17.00
Minions – Historien om Gru
Animasjon/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 27 min.
Filmen vil ha norsk tale og norsk tekst.
På kino søndag 17 juli kl. 19.00
Thor – Love and Thunder
Action/Eventyr/
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 58 min.
Filmen har orginal tale (engelsk) og norsk tekst.
På kino søndag 31 juli kl. 17.00
Ildsjel
Animasjon/Barne/Familie/Action/Eventyr
Spilletid: 1t. 32 min
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Filmen har norsk tale, norsk tekst.