Nytt arrangment på tampen av SIB

Fredagen ble det arrangert leker for barna på kafeen på samfunnshuset, og det var Elvic Kongolo Birkebein som sto bak ideen. Elvic er kommet til Berlevåg, og forteller til Berlevaagnytt at det blir å gå i fisk og kultur her.

-Fantastisk oppmøte under Sommerleken. Tusen takk til barn, foreldre og Berlevåg barnehage som møtte opp og gjorde dagen til en super opplevelse. Dette var spennende og lærerikt for oss. Alle barna gikk trygt hjem og var fornøyde. Tusen takk til Sommer i Berlevåg for tilliten til å la oss gjennomføre dette pilotprosjektet. Vi gleder oss til spennende prosjekter sammen i fremtiden, skriver Elvic på facebooksiden sin.

Kaffe og kake fra kafeen, mens de minste (og de eldste) koste seg med leker. (Foto : Elvic)

Til på hjelpe seg å ordne hadde han fått hjelp av de kule ungdommene Odd Roar Olsen og Tord Brede Berteussen som hjalp til med å sette opp lekene, og takk til Ottar Neergård As som hadde fine leker til oss og barna.

Det planlegges nye aktiviteter, så Kulturbryggeriet på Facebook for oppdateringer.