På egne ben

Sibeth, Kari og Asbjørn viderefører samarbeidet fra den populære produksjonen «Trygve Hoff – fra innsida», men denne gangen trer de ut av Trygves skygge og lar lyset skinne sterkere på sine egne historier og levde liv i en underholdende, varm og engasjerende forestilling. Også denne gang er tekst, musikk og deklamasjon hovedingrediensene, først og fremst signert utøverne selv, men også i form av andres bidrag som har vært viktige for dem.

Foto: Arrangementinfo fra Facebook

Selv om Trygve Hoff har hatt en sentral betydning for alle tre, har de også sin egen beretning å formidle – dels fra tiden før og med Trygve, men ikke minst også fra mangfoldige liv og veivalg i årene som har gått etter hans bortgang. I denne forestillingen formidles blant annet Karis betraktninger fra livet som støttespiller kombinert med ønsket om egen karriere, Sibeths beretninger om å bli hørt og sett i en familie fylt med sterke menn, og veien tilbake til røttene med egen musikk, og Asbjørns jakt på sin egen stemme, en jakt som førte ham fra oppvekst på Østlandet via frilansliv i hovedstaden tilbake til Trygves eget rike i Nord-Norge.

Kvitbrakka onsdag kl 19:00

Billettsalg i døra, 250,-

Medvirkende:
Sibeth Hoff – vokal
Kari Hoff – forteller
Asbjørn Ruud – gitar, vokal